Lasbedrijf Weerselo

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Lasbedrijf Weerselo

MTV Metaaltechniek is een professioneel metaalbedrijf dat werkt voor de zakelijke markt. Voor metaalbewerking op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere klanten in de sectoren Metaal, Voeding en Machinebouw. Ons bedrijf is gevestigd in Weerselo in Twente. Zowel via onze uitgebreide werkplaats als bij u op locatie proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij nemen klussen aan, werken op uurtarief of inleenbasis. U daagt ons maar uit. Wij kunnen TIG, MIG/MAG en pulslassen. Daarbij specialiseren wij ons in Roestvaststaal (RVS), geborsteld RVS en aluminium. Montagewerk bestaat onder meer uit machineopbouw tot revisies. Kenmerkend is dat al het werk op maat gemaakt wordt. 

Ons Lasbedrijf te Weerselo wordt geroemd om de snelle service, kwaliteit en nakomen van afspraken. Beloofd is beloofd.Kijk op onze fotopagina voor een kleine greep uit onze projecten en producten. Laat gerust een bericht achter via de contactpagina of bel ons. Uiteraard is een afspraak op locatie bij ons in Deurningen mogelijk, de koffie staat voor u klaar!

Speerpunten:
R.V.S
Roestvaststaal
Geborsteld R.V.S
Aluminium 
Staal 
Voeding industrie 
Montage machine 
Revisie machine 
Machinebouw

Share our website